Welkom bij huisartsenpraktijk Meinsma

Huisartsenzorg voor Vorden en omgeving.

Onze praktijk

Onze praktijk bevindt zich samen met 2 andere huisartspraktijken en een fysiotherapiepraktijk in het Gezondheidscentrum Vorden, in het centrum van het dorp.

In onze praktijk kun je terecht voor een breed aanbod aan huisartsgeneeskundige zorg. De ervaring blijkt dat niet elke hulpvraag bij de huisarts ook door de huisarts beantwoord kan of moet worden.  We proberen je te helpen met je hulpvraag en zullen je zo nodig verwijzen naar andere instanties als het niet onze expertise blijkt te zijn.

Als huisarts proberen we, samen met ons team, je medische problemen zo goed mogelijk op te lossen. Soms is het nodig om aanvullende onderzoeken of een behandeling te verrichten in onze praktijk. Zo is de zorg dicht bij huis in Vorden goed mogelijk. Ook andere therapeuten of hulpverleners in Vorden kunnen bijdragen aan deze zorg. We werken bijvoorbeeld veel samen met fysiotherapeuten en thuiszorgorganisaties.

Soms is een verwijzing naar een ziekenhuis nodig: voor een aanvullend onderzoek of voor een medisch specialistische behandeling. We proberen je hierin te adviseren, maar je kunt natuurlijk ook zelf een voorkeur aangeven. Om de kwaliteit in onze praktijk te waarborgen, worden we samen met de andere huisartsenpraktijken in ons pand jaarlijks gecontroleerd op de kwaliteitscriteria die er landelijk zijn bepaald. We zijn Dekra-geaccrediteerd. Meer lezen over deze accreditatie kan op de website van de Raad van Accreditatie (RVA).