Welkom bij huisartsenpraktijk Meinsma

Huisartsenzorg voor Vorden en omgeving.

Afspraak maken

Afsprakenspreekuur

Het spreekuur is alleen op afspraak. De huisarts houdt zowel ’s ochtends als ’s middags spreekuur, behalve op donderdagmiddag.
Wil je een afspraak maken? Bel dan bij voorkeur voor 10 uur ’s ochtends, voor alle overige vragen is de assistente bereikbaar tot 12.45 uur.

In de middag is de praktijk uitsluitend bereikbaar voor spoed.

 

Maak je een afspraak via ‘Uw zorg online’? Dan kun je dit 24 uur per dag doen. Je kunt ook een beeldbelafspraak inplannen, dit kun je regelen via de assistente.

Heb je meerdere zaken te bespreken met de huisarts? Geef dit dan even aan bij de assistente, dan plant ze wat extra tijd voor je in.

Spreekuur praktijkondersteuners en assistente

In onze praktijk werken drie praktijkondersteuners die de huisarts ondersteunen met behandelingen die ze zelfstandig uitvoeren. Bij ons werken ondersteuners voor somatiek, ouderenzorg en GGZ.

De assistentes houden elke dag spreekuur, zowel ’s ochtends als ’s middags. De huisarts kan je verwijzen naar de assistentes, maar je kunt ook zelf een afspraak maken. Bijvoorbeeld voor:

  • Inentingen
  • Oren uitspuiten
  • Wratten aanstippen
  • Hechtingen verwijderen
  • Uitstrijkjes maken voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Telefonisch spreekuur en huisbezoeken

Als je de huisarts via de telefoon wil spreken, kan de assistente een belafspraak voor je inplannen. Ook is het mogelijk om de huisarts thuis te ontvangen, als je echt niet naar het spreekuur kunt komen.